Pneumatische Pers Sublimatie pers

 

Pers voor thermische overdracht en sublimatie op platte en 3D-producten

Deze pers creëert de perfecte sublimatieprints op 3D-behuizingen, keramiek, en textiel bijvoorbeeld mobiele telefoons, tablets en smartphones, maar ook mokken, borden en tegels en daarnaast uiteraard t-shirts etc. 

Dit apparaat is van de hoogste kwaliteit onder alle transferpersen en het wordt gekenmerkt door volledig automatische gebruik, zo opent het apparaat zichzelf, sluit het ook en produceert het tevens vacuüm in de ruimte door de ingebouwde compressor, waardoor er tegelijkertijd afdrukken gemaakt kunnen worden op objecten van verschillende vormen. In deze pers kunt u dankzij de 3D-functie ook afdrukken maken op objecten met onregelmatige vormen - deze pers is het resultaat van jaren innovatie en verbetering, met de perfecte pers als resultaat.  Het moderne ontwerp wordt geleverd met een touchscreen met functies voor het onthouden van 5 instellingen - u kunt uw eigen instellingen voor verschillende producten maken, waardoor de werktijd aanzienlijk verkort wordt en nog meer automatisch werk wordt geïntroduceerd. Pneumatische Automatische 3D-pers kan worden gebruikt voor het bedrukken van shirts, hoeden, borden, keramische platen, mokken en zelfs bekerstandaarden, muismatten, puzzels en vele andere stoffen en materialen. 
De pers heeft een groot drukoppervlak, voorzien van een teflon laag (26X38cm), dat zorgt voor een gelijkmatige temperatuur- en drukverdeling over het hele oppervlak.

De pers wordt geleverd met pneumatische automatische 3D-pers

1.    2 modules voor telefoons

2.    4 bekerhouders

3.    2 siliconen 3D-houders (hittebestendig) voor verschillende vormen

4.    Flessenadapter

5.    Plaat bijlage

6.    Stroomkabel

7.    Siliconen foundation (onder het moederbord)

8.    Werkhandschoenen


Specificaties:

·      Druktype: Auto-pneumatische 3D, ingebouwde compressor

·      Drukoppervlak: 260x380 mm

·      Vermogen: 2000W

·      Temperatuur: 0-250 graden Celsius

·      Tijd: 0-999 seconden

·      Voeding: 230V 50Hz

·      Tijd telt automatisch af

·      Opwarmtijd tot 200 ° C : ca. 5 minuten.

·      Automatisch tijdsysteem

·      22 kg

 

·      Pomp bijgeleverd voor vacuum bedrukkingen

€ 1.249,99

€ 889,99

  • Uitverkocht